Nvidia.Forumz.Ro

Bun Venit Pe Forumul Nostru.

AcasaAcasa  GalerieGalerie  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  ServereServere  

Logheazate, acum !Bine ati venit pe Site-ul Tau,pentru a putea vedea intreg continutul de pe acest forum, v-a trebui sa va creati un cont.Inregistreaza-te gratuit, acum !

Distribuiţi

Cum se creeaza conexiunea la internet in Windows 7 -tutorial

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
AutorMesaj
Kent
Kent
Fondatori
Fondatori

Detinator Server Cs : Da
Cunostinte Cs : Excelente
Detinator Steam : Da
Puncte : 658
Reputatie : 2
Data de inscriere : 26/10/2011
Varsta : 28
Localizare : Craiova

Cum se creeaza conexiunea la internet in Windows 7 -tutorial Empty
MesajSubiect: Cum se creeaza conexiunea la internet in Windows 7 -tutorial   Cum se creeaza conexiunea la internet in Windows 7 -tutorial EmptySam Iul 14, 2012 11:56 am

In aceast tutorial am sa va arat cum puteti crea conexiunea la internet in Windows 7 , daca aveti internet de la RDS.V-am aratat cum puteti face acest lucru si la Windows XP , Cum se creeaza conexiunea la XP.

In Windows 7 se face altfel , instrati in Start si va duceti la Control Panel.

Acolo , din aceas lista de elementa dati click pe Network and Internet.Acum va duceti la Network and Sharing Center.Ati ajuns la pagina unde se creeaza conexiunea.

Din partea de jos dati la Set up a new connection or network.

Poza [Doar administratorii au dreptul sa vada acest link]

Acum dati pe Broadband (PPPOE) .

Dupa aceea trebui sa completati spatiile cu User Name-ul , Parola si numele conexiunii.Dupa ce ati terminat de completat apasati pe Continue .

La etapa urmatoare se testeaza conexiunea si se verifica daca datele sunt corecte.Daca totul este corect , veti fi conectati automat la internet.
Sus In jos
https://nvidia.forumgratuit.ro

Cum se creeaza conexiunea la internet in Windows 7 -tutorial

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Nvidia.Forumz.Ro :: Tutoriale Windows Xp/7/Vista :: Tutoriale Windows 7/Xp/Vista-
Social Media Buttons